Contact Us

Detaje

Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare” (NDGSH) është themeluar në Mars të 1993 si një organizatë humanitare, jo-politike, jo-fetare, jo-fitimprurëse.Te dobishme, per nje shoqeri me te mire, jete dhe zhvillim.

Na Kontaktoni