Programs

Formimi Profesional

1.Alternativa Profesionale Tirane

Themeluar ne vitin 1998

“Alternativa Profesionale” është një qender integrimi social dhe profesional per femijet e rruges dhe adoleshentët në vështirësi.

2.Alternativa Profesionale Elbasan

Themeluar ne vitin 2000

“Alternativa Profesionale” është një qender integrimi social dhe profesional per femijet e rruges dhe adoleshentët në vështirësi, program i shoqates Ne dobi te gruas Shqiptare, dega Elbasan

3.Alternativa Profesionale Durres

4.Alternativa Profesionale Burrel

Historiku “Alternativa Profesionale”

Historiku “Alternativa Profesionale”

Qendra Komunitare

1.Ndgsh Durres

2.Ndgsh Elbasan

3.Ndgsh Burrel

4.Ndgsh Puke

Agjencia e Punesimit

Agjencia e Punesimit